El este noul consilierul al Liei Olguța Vasilescu !

0
4137
Sursa: Facebook Cristian Vasilcoiu

Jurnalistul Cristian Vasilcoiu iese din presă. El este noul Consilier al ministrului Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Vasilcoiu se ocupă de partea de comunicare și coordonează activitatea Biroului de Presa al Ministerului Muncii și Justiției Sociale.


Jurnalistul Cristian Vasilcoiu lucrează în presă de la începutul anilor 2000, mai întâi ca reporter în presa locală de la Craiova, la Cuvântul Libertății, Jurnalul de Oltenia și corespondent local pentru Jurnalul Național. În 2006, el a devenit jurnalist la Gardianul, urmând ca un an mai târziu să treacă la Adevărul, iar după doi ani, în 2008, devine reporter la Evenimentul zilei.
În 2012, Cristian Vasilcoiu a trecut de la presa scrisă, la televiziune, când a început la Realitatea TV. Tot la Realitatea TV el a făcut pentru scurt timp și o emisiune despre justiție, În ultimă instanță. A mai lucrat la B1 TV, tot reporter, Libertatea și Profit.ro.
În ultima an, Vasilcoiu a fost reporter de investigații la emisiunea România furată de la Digi 24, post pe care l-a părăsit la începutul acestui an.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Vasilcoiu a declarat: „După 17 ani în presă, consider că este o provocare să lucrez și de cealaltă parte a “baricadei”. Cu atât mai mult cu cât merg să lucrez cu un ministru care a fost, el însuși, ziarist. Nu știu dacă foarte multa lume știe, dar Lia Olguța Vasilescu și-a început, ca și mine, cariera în presă. Cum a fost prima mea șefa, iată că a ajuns să fie și ultima.”


La scurt timp de la numirea acestuia, Lia Olguța Vasilescu a declarat pe pagina sa de facebook: “Un consilier de imagine care a combătut puternic PSD. După ce ne-a văzut doar defectele, acum trebuie sa scoată în evidenta și calitățile…”

Sursa: Pagina de media

Facebook Comments

LEAVE A REPLY