Dire Straits Experience vine la Craiova, Sala Polivalentă – 7 decembrie!

0
516

Dire Straits Experience își continuă călătoria prin România concertând în 4 orașe printre care și Craiova

După două concerte sold-out la București și la Timișoara, membri Dire Straits Experience au decis să continue aventura românească, urmând să susțină un mini turneu în 4 orașe ale țării.

Legendara formație condusă de membri originali Dire Straits, Christ White și Chris Whitten, acompaniați de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat, va aduce pe scena Sălii Polivalente din Craiova hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.

Dire Straits a scris istorie în muzica rock și s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărțirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de “Dire Straits Experience”.

Componenții formației fac parte din elita industriei muzicale, colaborând individual cu artişti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour şi chiar cu Mark Knopfler.

Show-ul Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.

Așadar, pe 5 decembrie, formația va concerta la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, pe 7 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, pe 9 decembrie la Sala Sporturilor din Brașov, iar pe 10 decembrie la Teatrul de Vară din Bacău.

Concertele Dire Straits Experience sunt organizate de Phoenix Entertainment.

https://phoenixentertainment.ro/event/dire-straits-experience-craiova/

Facebook Comments

LEAVE A REPLY