Descopera Israel de la 242 euro/pers in luna octombrie! Avion direct din Craiova!

0
2316

In luna iunie a fost inaugurata prima cursa aeriena directe catre Asia cu plecare de pe Aeroportul International Craiova. Este vorba de cosmopolitul oras, capitala statului Israel: Tel-Aviv. Fiind un stat mic, distantele sunt foarte mici, asa ca in maxim 2h putem ajunge din Tel Aviv catre orice oras din Israel, mentioneaza TRAVIATOR.


Orarul de zbor favorabil ne permite sa avem un city break de 3 zile pline in Israel de vineri pana luni. Deci nu e nevoie sa-ti faci planuri de concediu prea complicate 🙂

Putem descoperi istoria orasului Ierusalim, orasul celor 3 religii, putem da o fuga pana la Marea Moarta sau pur si simplu ne putem tolani pe plajele din apropierea Tel Aviv-ului.

Desigur, posibilitati si combinatii de excursii optionale sunt destule, insa TRAVIATOR  propune pentru aceste 3 zile un mini-circuit Tel Aviv, Ierusalim si Marea Moarta.

Pachetul pentru un city break pentru Ierusalim porneste de la 242 euro/pers si include 3 nopti de cazare la 3 stele in Ierusalim, bilet de avion Craiova-Tel Aviv-Craiova, taxe de aeroport, ne informeaza cei de la Mapamond Travel Agency. Oferta este valabila pentru 48 h, fiind supusa modificarilor de tarif. Pentru rezervari si info – 0752.222.269 sau direct la sediul agentiei .

Calatoreste acolo acolo unde simti sa te duci,  DU-TE !

TRAVIATOR

Facebook Comments

LEAVE A REPLY