Descoperă Veneția ! Plecare de pe Aeroportul Craiova!

0
1345

De cat timp ti-ai dorit sa vizitezi frumoasa Venetie ? E unul dintre putinele orase pe care ti le recomandam sa le vizitezi in toate anotimpurile.

Incepeti toamna in frumoasa si cocheta metropola italiana, unde te poti plimba cu gondola la prima ora a diminetii printre canalele inguste. Iti poti savura o cafea aromata tipic italiana intr-una dintre piatele izolate, departe de aglomeratiile de turisti.

La fel de bine, poti face si o excursie de cateva ore in frumoasele insule din laguna venetiana Murano si Burano.

Oportunitati sunt destule, iar combinatiile sunt nenumarate, depinde doar de tine si de timpul tau alocat pentru acest city break propus de TRAVIATOR.

Este un pret foarte bun pentru un city break la Venetia de 3 nopti. Plecarea este de pe Aeroportul International Craiova pe data de 15 octombrie si retur pe 18 octombrie.

Luna octombrie este perfecta pentru a descoperi la pas toate stradutele Venetiei, vei respira istorie la fiecare pas, te vei delecta de plimbarile cu gondola sau poti merge sa faci un tur de muzee, nefiind aglomerat.

Ai toate motivele sa-ti planifici o frumoasa escpada venetiana. Pentru acest city break cei de la Mapamond Travel Agency ne informeaza ca tarifele sunt de la 110 euro/persoana incluzand zborul, 1 bagaj mare de mana, taxele de aeroport si cazarea pe 3 nopti la un hotel de 3 *. Oferta este valabila 48 h, fiind supusa modificarilor de tarif.

Pentru informatii si rezervari puteti contacta Mapamond Travel Agency  la 0752.222.269.

Nu astepta prea mult, planifica, calatoreste si descopera ! Venetia te asteapta in octombrie TRAVIATOR.

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY