DE LA 1 APRILIE, GAZUL SE SCUMPEȘTE CU 10%! PENSIILE AU CRESCUT CU 5,4%!

0
3110
Scumpiri pret gaze de la 1 aprilie
Scumpiri pret gaze de la 1 aprilie
După ce pâinea a fost scumpită cu 10% vine rândul gazelor și curentului electric. De la 1 aprilie, preţul gazelor naturale creşte cu 10% pentru consumul casnic, iar energia electrică se va scumpi de la jumătatea anului cu cel mult două procente.

Președintele ANR a vorbit de o ajustare de 1 – 2% în ceea ce privește energia electrică începînd cu 1 iulie. Acesta a precizat că nu se pune încă problema de o creștere a prețului energiei electrice de la 1 aprilie, așa cum au cerut unii furnizori, informează monitorulexpres.ro.
În primele luni ale anului, prețul energiei pe bursă a înregistrat un maxim istoric de 680 de lei/MWh, de pînă de trei ori mai mare decît într-o perioadă normală a acestui an. Acesta ar fi principalul motiv de creștere al prețului energiei electrice.
De asemenea, vom avea o creștere a prețurilor gazelor naturale cu pînă la 10 procente de la 1 aprilie. Reprezentanții Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei nu știu în acest moment cît de mare va fi această scumpire.
S-au mărit pensiile cu 5,4 % și se mărește gazul cu peste 10%, s-au mărit salariile (nu toate) cu 15% si se scumpește energia cu cca. 10%, pâinea costă cu 10% mai mult și scumpirile  se pare că nu se vor opri aici. 
Facebook Comments

LEAVE A REPLY