De ce este Dubai o destinație preferată de români ?

0
2713
Dubai a devenit una dintre cele mai populare destinatii de vacanta pentru romani.  Este o metropolă în care poți îmbina turismul de afaceri, de shopping cu turismul de tip safari și chiar cu turismul de entertainment (cluburi, baruri, jocuri de noroc, spectacole, etc).
Dubai era o destinatie exclusivista acum câțiva ani si tariful pentru un sejur depășeade 1.000-1200 euro/pers, însă acum putem călători cu mult mai puțini bani spre Emiratele Arabe Unite, menționează TRAVIATOR

Să fie acestea motivele pentru care în ultimii ani din ce în ce mai mulți români călătoresc spre această destinație situată la aproximativ 5 h de România ?

Există legături directe București-Dubai, orarul de zbor e rezonabil, iar dacă prindem și o un preț bun, pare a fi destinația exotică perfectă pentru mulți dintre români !

O ocazie bună de a vizita cea mai cosmoplită metropolă din lumea arabă pentru luna decembrie, la un tarif foarte bun pentru această destinație.

TRAVIATOR recomandă această destinație pentru că poți combina mai multe activități, dar și pentru a scăpa de gerul năprasnic din România, când temperaturile scad la o medie de 28-33C, se poate face si plaja.
Pentru luna decembrie un sejur in Dubai pentru 7 nopti cazare hotel 2 (cotație bună) și zbor inclus incepe de la 289 euro de persoană. Plecarea propusă se face de pe Aeroportul Henri Coandă Bucuresti, iar aterizarea se face pe aeroportul Dubai Al Maktoum.
Mapamond Travel Agency din Craiova ne recomandă un sejur in 12-19 decembrie 2017,  in Dubai. Fiind vorba de oferte dinamice, sejurul in Dubai este disponibil la acest tarif maxim 48 de h.  Informatii & rezervari la  0752.222.269.

Ce poți vizita in Dubai

Moscheea Jumeirah este una dintre cele mai frumoase moschei din Emiratele Arabe Unite, deschisă şi pentru cei ce nu sunt musulmani.
Burj Khalifa este un simbol al Dubaiului a bătut recordul pentru cel mai mare turn din lume şi cea mai înaltă clădire din lume. Cu o înălţime de 828 metri și 160 de etaje, Burj Khalifa este o reuşită din punct de vedere al arhitecturii şi ingineriei. Aici poţi admira peisajele minunate de la înălţime peste întregul oraş, iar apoi poţi să te relaxezi şi să mănânci la barul special amenajat cu restaurant, pe un etaj superior.
Acvariul din cladirea Dubai Mall cu cele peste 33.000 de specii marine pe care le găzduieşte este un obiectiv turistic. Acvariul este amenajat sub forma unui tunel, fiind casa a peste 400 de rechini şi calcani, de care te desparte doar un panou de sticla. În continuarea plimbării cu peşti urmează Grădina Zoologică Subacvatică, unde poți vedea vidre, pinguini, crocodili, crabi şi multe alte animale acvatice. La Acvariul Dubai poți face scufundări şi te poți plimba cu barca.
Profita de acesta oferta si rezerva-ti o vacanta exotica incepand de la 289 euro !
Prelungeste-ti vara in decembrie, in Dubai !

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY