CSU Craiova ratează șansa de a trece pe primul loc al Ligii 1

0
1262
CS Universitatea Craiova
sursa foto: prosport.ro

Formația CS Universitatea CRAIOVA a trecut sâmbată peste o nouă oportunitate de a se instala în fotoliul de lider al campionatului. Conjunctural, CS Universitatea Craiova ar fi putut urca pe primul loc până la meciul Stelei București cu Astra Giurgiu, programat o zi mai tarziu, dacă ar fi reusit sa invinga in “Gruia” pe CFR Cluj.

Cu toate acestea, echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu nu a reușit decât o remiză în deplasarea de la Cluj, scorul final fiind  0-0, într-un meci in care cele două echipe au căutat mai mult să se anihlieze reciproc decât să joace fotbal.  De consemnat este faptul că echipa craioveana a beneficiat timp de 67 de minute de un om în plus, după eliminarea lui Andrei Muresan in minutul 23.

Este a doua oportunitate pentru CSU Craiova sa devină lideri provizorii ai Ligii 1, după cea de la Timișoara de acum 2 etape, acolo echipa craioveana fiind învinsă cu 3-2, după un meci spectaculos, de formația ACS Poli Timisoara.

Etapa urmatoare, CS Universitatea Craiova va juca acasă, pe “Extensiv”, cu echipa CS Concordia Chiajna, într-un meci programat duminică de la ora 17:00.

În acest moment echipa olteană se află pe locul 3 al clasamentului, după Steaua (17p) și FC Botoșani, echipă cu care se afla la egalitate de puncte (13p).

 Nota Bene: Craiova ratează șansa de a trece pe primul loc dupa un meci în care oltenii au reușit contraperformanța de a expedia primul șut spre poarta clujenilor în minutul 56, deși aveau un jucator in plus înca din minutul 24.

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY