CS U Craiova bate pe Viitorul Constanța în prelungiri!

0
2727
@CS Universitatea Craiova

CS U Craiova a câștigat cu 1-0 în deplasare cu Viitorul, grație unui gol marcat de Mateiu în minutele de prelungire ale partidei.

CS U Craiova a fost prima echipă în atac, însă șutul expediat de Screciu din interiorul careului în minutul 3 a fost blocat de Râmniceanu. Viitorul a replicat prin Morar și Benzar, însă fără probleme reale pentru apărarea lui CS U.

Ambii tehnicieni au schimbat la pauză: Florinel Coman a intrat în locul lui Țucudean, iar la olteni Jazvici i-a luat locul lui Gustavo.

Cele două formații s-au anihilat reciproc în cea de-a doua parte, când Viitorul a avut inițiativa în atac, însă jucătorii antrenați de Hagi au fost nevoiți de cele mai multe ori să apeleze la șuturile de la distanță. Vână și Casap nu l-au putut însă învinge pe goalkeeperul oltenilor.

Cea mai mare ocazie a Viitorului a venit cu aproximativ 10 minute înainte de final, când Boli a rămas liber în careu, dar a trimis în bara porții lui Calancea.

Craiovenii au lovit pe final, când Mateiu a rămas singur cu Râmniceanu la o acțiune de contraatac și a marcat cu un șut la colțul lung.

Viitorul a pierdut primul loc, după ce FCSB s-a impus cu 3-0 în duelul contra Astrei.

sursa: www.gsp.ro

Facebook Comments

LEAVE A REPLY