O avarie la CEO lasă Craiova fără căldură !

0
23910
caldura oprita
sursa:primariacraiova.ro
UPDATE 2: Intr-un comunicat postat la ora 19:42 pe pagina oficiala a Primăria municipiului Craiova se anunță când va fi livrat agentul termic în cartierele craiovene.
 ________________________________________________________________________
Astfel, primii locatari care vor primi căldură vor fi cei din cartierele Brazda lui Novac şi Rovine, iar ultimii la care va ajunge agentul termic sunt cei care locuiesc în cartierele Lăpuş-Argeş şi 1 Mai.
Reprezentanții CET 2 au mai transmis că apartamentele afectate de avaria magistralei de apă caldă a CET 2 de pe strada Ioan Cantacuzino din cartierul 1 Mai vor beneficia de căldură în jurul orei 24.00.
Tot spre miezul nopții vor avea apă caldă și craiovenii racordați la PT 10 din cartierul Craiovița Nouă (aproximativ 300 apartamente), unde a avut loc, în după-amiaza zilei de duminică, 22 ianuarie, o avarie, de această dată, în rețeaua Termo Craiova, din cauza șocului termic ca efect al incidentului de la Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II (CET 2). Pentru a preîntâmpina astfel de probleme, reprezentanţii CET 2 au decis ca, de acum înainte, pregătirea agentului termic să se facă cu ambele cazane disponibile.
UPDATE: In completarea comunicatului anterior,  Complexul Energetic Oltenia face urmatoarele precizari:
  • intreruperea furnizarii agentului termic pentru incalzirea populatiei si agentilor economici s-a produs in data de 21.01.2017, la ora 23.05, ca urmare a opririi in avarie a blocului energetic nr.1 (cazan spart)
  • blocul energetic nr. 2 era oprit , in  momentul avariei, pentru lucrari de reparatii din data de 20.01.2017, ora 00.00, lucrarile fiind  finalizate in data de 22.01.2017, ora 08.00;
  • la ora 10.00 s-au aprins focurile la cazanul nr.2 si estimam ca la ora 12.00  se va efectua paralelul grupului in SEN, fapt care va permite,  incepand cu ora 16.00, punerea in functiune a instalatiei tehnologice de incalzire necesara termoficarii;
  • in intervalul orar 16.00-19.00 se vor incarca punctele termice pentru distribuirea agentului termic.

 

Complexul Energetic Oltenia – Sucursala Electrocentrale Craiova II anunta intreruperea furnizarii agentului termic pentru incalzire si preparea apei calde menajere in municipiul Craiova, astazi 22 ianuarie 2017, din cauza unei avarii produsa la SE Craiova II. Reluarea furnizarii agentului termic se va face in jurul orei 19.00.

_____________________________________________________________________

Conducerea companiei transmite locuitorilor scuzele de rigoare pentru disconfortul creat, asigurandu-i ca vor fi facute toate eforturile pentru reducerea timpului  de remediere a avariei.

Se pare că avaria ar fi fost produsă ca urmare a spargerii unui cazan la CET2 Șimnic .

Iată comunicatul oficial :

craiova fara caldura
sursa: www.ceoltenia.ro
Facebook Comments

LEAVE A REPLY