Craiova învinse pe Dinamo și se califică în semifinalele Cupei României

0
4666
@libertatea
CS U Craiova – Dinamo 0-0 (6-5 d.l.d.). Calificare dramatică în semifinalele Cupei României, deși oltenii au jucat în 10!

 

CSU CRAIOVA  a reuşit să o elimine pe DINAMO în sferturile Cupei României, la capatul loviturilor de departajare deşi a jucat din minutul 60 în inferioritate numerică.

Echipa CS Universitatea Craiova s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare, formaţia Dinamo Bucureşti, în sferturile de finală ale competiţiei. Dinamo a pierdut şi finala de anul trecut a Cupei României la penaltiuri, în faţa celor de la CFR Cluj.

După 120 de minute disputate la Drobeta Turnu Severin, cele două echipe s-au aflat la egalitate, scor 0-0. În minutul 63, Băluţă (CS Universitatea Craiova) a primit al doilea cartonaş galben după ce l-a lovit cu cotul în faţă pe Filip şi a fost eliminat de arbitrul Ovidiu Haţegan.

La loviturile de departajare, pentru CS Universitatea Craiova au marcat Gustavo, Briceag, Bancu, Calancea, Kelici şi Ivan, iar Screciu a ratat, în timp ce pentru Dinamo Bucureşti au înscris Hanca, Busuladzici, Nistor, St. Filip şi D. Popa. Patrick Petre şi Danu Spătaru au ratat.

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY