Cine a lăsat ușa deschisă la trenul zăpezii de la CFR ?

0
4857
Oferta trenurilor zăpezii 2017 CFR călători

Trenurile zăpezii ne duc la munte, cu zăpadă înăuntru ca să ne aclimatizeze, să nu răcim dintr-o dată așa brusc de la aerul rece de munte…Cine a lăsat ușa deschisă ?! Închideți ușa că intră zăpada !!!


Se pare că unul dintre principiile CFR “CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță”.

Dar, să vedem ce înseamnă aceste principii:

  • Condiții ecologice pentru că transportul în trenurile zăpezii cu zăpadă ajută pasagerii  să se aclimatizeze mai ușor, exact cum fac astronauții !
  • Condiții de siguranță pentru că o dată aclimatizați pe durata transportului nu mai răcim, ne imunizează, nu mai dăm bani pe medicamente, ajungem deja căliți și mai puternici pentru pârtie și pentru a ne bucura de zăpada de la munte.

Se mai  întâmplă pe distanțe mai lungi să se uite și câte o ușă deschisă la ditamai trenul…mai ales cum e și cazul de mai jos: Baia Mare – București …624 km, 25 de stații, peste 10 ore…

Un tren CFR pe ruta Bucuresti-Baia Mare. Garniturile in vechite de zeci de ani inca pe drumuri
Un tren CFR pe ruta Bucuresti-Baia Mare. foto: facebook

Iată și programul pentru 2017!

Pentru programul „Trenurile Zăpezii 2017”, CFR Călători introduce, în perioada 1 ianuarie – 28 februarie 2017, reduceri tarifare atractive la trenurile care au ca destinație/plecare sau tranzitează stațiunile montane de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petroșani (pentru stațiunile Straja și Parâng) și Piatra Neamț.

Despre CFR Călători:

Societatea de Transport Feroviar de Călători CFR Călători S.A. este operatorul naţional feroviar de pasageri care efectuează  transportul public de călători pe calea ferată. CFR Călători contribuie la libera circulaţie a persoanelor în interiorul şi în afara ţării, în condiții ecologice și de siguranță. Politica pe care managementul companiei o promovează este de a furniza servicii de transport feroviar de pasageri de calitate, cu un angajament față de societate în sensul garantării accesibilității pentru toate categoriile de cetăţeni.

sursa: CFR călători

INFO BOX:

Guvernul a aprobat, în luna aprilie, bugetul pe 2016 al CFR Călători, care prevede venituri totale de 2,23 miliarde lei, în creştere cu 5,7% faţă de anul anterior.

Societatea a solicitat compensaţii pentru asigurarea pachetului social, care reprezintă o formă de subvenţie din partea statului în valoare de 1,44 miliarde lei, însă Guvernul, la propunerea Ministerului Transporturilor, a aprobat subvenţii de doar 1,22 miliarde lei, cu 15% sub nivelul cerut.

În primele zece luni, CFR Călători a înregistrat scăderi pe toate nivelurile, de la numărul de pasageri la venituri, dar estimează că va termina anul pe plus. SĂ O VEDEM ȘI PE ASTA ….

sursa: http://www.bursa.ro/

Călătorie plăcută și aclimatizare ușoară ! 🙂 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY