Cinci români au fost răniţi în accidentul rutier produs duminică în Londra! Martorii spun că ar fi fost loviți intenționat !

0
3614
@PA Daily Mail

Cinci persoane au fost rănite duminică dimineaţă, inclusiv un tânăr care este în stare critică, după ce o maşină a intrat într-un grup de oameni din cartierul Bellingham, situat în sud-estul metropolei Londra.

Acum, martorii declară că răniţii ar fi angajaţii români ai unei spălătorii de maşini din apropiere, iar imaginile de la locul accidentului surprind mai multe obiecte de curăţare împrăştiate pe trotuar, relatează Daily Mail.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca un cetatean roman se afla internat la Spitalul King`s College din Londra, in stare critica, el fiind accidentat in incidentul din Bellingham, in care un sofer ar fi accidentat intentionat mai multe persoane.

Potrivit informatiilor oficiale transmise, pana in prezent, de autoritatile locale britanice, o persoana de cetatenie romana a fost implicata in accident. Aceasta este internata, in stare critica, la spitalul King’s College London”, transmite MAE.

Un reprezentant al ambasadei romane in Marea Britanie a mers la spitalul respectiv pentru a oferi asistenta consulara romanului ranit si pentru a verifica daca mai sunt romani afectati de acest incident.

Sursa: Daily Mail

Facebook Comments

LEAVE A REPLY