Cinci browsere pentru Android

0
820
Android Browser
www.tuneftech.com

   Cele mai bune browsere Android înseamnă un număr de posibilități interesante, iar în articol găsiți cinci astfel de aplicații care ușurează navigarea pe internet.

__________________________________________________________________

Google Play Store are peste de un milion de aplicații disponibile, dar în ciuda numărului și a diversității de acolo, există o categorie care iese în evidență: cea a browserelor.

Aplicația browser este, după aplicațiile de bază pentru telefon, mesaje și cameră, cea mai importantă pentru utilizatorii de rând. Pe Google Play Store găsiți în ziua de azi numeroase browsere care fac din navigarea pe internet un proces mult mai rapid și mult mai plăcut, însă câteva dintre ele se remarcă prin anumite aspecte.

În acest articol sunt analizate cinci dintre cele mai populare browsere si vom incerca sa intelegem ce avantaje are fiecare browser.

Chrome – cu peste un milliard de descărcări și un scor mediu de 4.2, obținut de la peste 5.5 milioane de utilizatori, este cel mai popular browser fiind considerat de majoritatea utilizatorilor și cel mai bun.

Poate sincroniza marcaje, parole și chiar istoricul de navigare cu alte versiuni Chrome pe orice platformă. Cu alte cuvinte, poți începe navigarea pe dispozitivul Android și să continui pe orice alt dispozitiv, indiferent că este PC pe Windows, Linux sau Mac, tabletă sau chiar smartphone pe iOS.

Firefox este principala alternativă pentru majoritatea utilizatorilor care s-au săturat de Google Chrome. Browserul are peste 100 de milioane de descărcări și un scor mediu de 4.4, obținut de la peste 2.5 milioane de utilizatori.

Firefox are numeroase add-on-uri disponibile și câteva funcții care fac din el un browser foarte apreciat. În primul rând, acesta se sincronizează cu toate dispozitivele, așa că vă veți putea transfera parole, bookmark-uri, tab-uri, preferințe și multe altele de pe desktop pe mobil.

Un alt browser este foarte apreciat în rândul utilizatorilor de Android, fiind aproape la egalitate cu Firefox în ceea ce privește numărul de descărcări din Play – UC Browser.

UC Browser are peste 100 de milioane de descărcări pe Google Play Store și o notă medie de 4.5, obținută de la peste 2.2 milioane utilizatori. Nu este doar un browser, ci un set de instrumente puternice multifuncționale web. Dezvoltatorii au muncit din greu, browserul având cam tot cea ce este necesar utilizatorilor, oferind acestora un număr extrem de mare de caracteristici si funcții.

Dolphin Browser – are peste 50 de milioane de descărcări pe Google Play Store și un scor mediu de 4.5, obținut de la aproape 2.5 milioane de utilizatori. Este cel mai mare scor pe care îl are un browser pentru Android.

Dolphin este considerat de mult timp unul din cele mai bune browsere Android. Impresionează prin aspect și a fost unul din primele browsere care au inclus tab-urile în aplicație.

Foarte interesant la acest browser este meniul de tip pop-up care include, printre altele, opțiunea de a asocia o literă cu un URL. Accesând astfel aceasta funcție, veți putea desena cu degetul litera “P” pe ecran, iar dacă aceasta este asociată cu Playtech, veți fi duși imediat pe site.

Maxthon Browser – are peste 10 milioane de descărcări pe Google Play Store și un scor mediu de 4.4, generat de peste 270 000 de utilizatori. Din acest motiv browserul nu putea lipsi din lista celor mai bune browsere Android.

Întrucât Maxthon este disponibil pe iOS, Android, Kindle Fire, Mac, Windows Phone și Windows, este foarte ușor să ne sincronizăm datele de pe orice dispozitiv, indiferent de platforma folosită.

Maxthon are și el o secțiune pentru știri, unde putem selecta titlurile pe care dorim să le citim. Browserul are, de asemenea, două moduri interesante: modul pentru noapte, care reduce luminozitatea independent de telefon, cel pentru economisirea traficului, care face ca imaginile să nu mai fie incărcate, și modul pentru citit.

Voi care credeți că este cel mai bun navigator pentru Android ?  

Surse articol :

www.playtech.ro/2015/cele-mai-bune-browsere-pentru-android

www.devicebox.ro/cel-mai-bun-browser-pentru-android/html

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY