C.S. Universitatea Craiova egalează Steaua București în clasament și speră la titlu

0
4341

Echipa de fotbal C.S. Universitatea Craiova a reușit să urce după 5 etape de invincibilitate, pe locul II în LIGA I, fiind în acest moment la egalitate de puncte cu liderul, echipa Steaua București.

Echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu învinge pe FC Botoșani într-un meci contând pentru etapa a zecea a Ligii I, în duelul celor mai în formă echipe din ultima perioadă.

Venită cu ambiții mari, după 2 victorii consecutive în deplasare, echipa din Botoșani a trebuit să se recunoască învinsă în fața unei echipe craiovene mai incisivă și mai valoroasă.

Craiova se impune cu 1-0 (Baluta, min. 44) după un meci slab făcut de ambele echipe. Din minutul 37 Bordeianu vede roșu direct după ce îl calcă pe Zlatinski, oltenii sunt mai pragmatici și reușesc să câștige cele 3 puncte puse în joc.

Etapa viitoare, echipa C.S. Universitatea Craiova va întâlni, pe 2 octombrie, la ora 20:30, liderul la zi al campionatului, formația Steaua București, într-un meci ce se va disputa pe Arena Națională.

Înaintea duelului direct cele două echipe se află la egalitate de puncte, Steaua București având un meci mai puțin disputat.

Steaua București își va disputa meciul din etapa curentă, mâine, de la ora 20:30, în compania echipei FC Voluntari, echipă învinsă de C.S. Universitatea Craiova etapa trecută.

Podiumul în acest moment arată în felul următor:

  1. Steaua București – 20 p ;
  2. CS Universitatea Craiova – 20 p;
  3. F.C. Viitorul Constanța – 17 p;

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY