Azi a fost lansata cursa Craiova-Tel Aviv: prima cursa directa in afara Europei de pe Aeroportul Craiova

0
7879
@ion prioteasa/facebook

Astăzi au fost lansate de pe Aeroportul Internațional Craiova zborurile către prima destinație din afara spațiului european, Tel Aviv. Ne bucurăm să putem spune că numărul marilor orașe cu care am reușit să conectăm în mod direct Craiova, prin curse aeriene, crește astfel la 12 – Milano, Roma, Bologna, Veneția, Paris, Londra, Liverpool, Madrid, Barcelona, Valencia, Köln și, acum, Tel Aviv.
Trebuie să ne gândim că, în urmă cu patru ani, când pe Aeroportul Internațional Craiova reîncepea operarea zborurilor în urma amplului proces de modernizare și dotare susținut exclusiv cu fonduri din bugetul Consiliului Județean Dolj, de aici se putea călători către trei destinații internaționale: Roma, Milano și Londra.
Avem toate argumentele să afirmăm că 2017 va fi un an de excepție în dezvoltarea acestui obiectiv, în condițiile în care seria curselor lansate în primele luni și datele privind creșterea consistentă a numărului călătorilor ne indică faptul că vom stabili un nou record în ceea ce privește traficul de pasageri (la 15 iunie, deja am depășit pragul de 168.000). Ion Prioteasa, presedintele Consiliului Judetean Dolj

Lansarea acestei curse aeriene directe a permis si agentiilor de turism din Craiova sa lanseze noi produse in domeniul turismului pe piata craioveana.

Agentia de turism Mapamond Travel Agency organizeaza 2 grupuri cu avion din Craiova, folosind aceasta noua ruta aeriana.

Primul grup este pe Israel de 5 zile si cu  tarife de la 365 euro in lunile septembrie si noiembrie si al doilea grup este de 8 zile pe Israel-Iordania cu avion din Craiova, iar tarifele pornesc de la 665 euro/pers.

Pentru informatii suplimentare referitoare la inscrierea in aceste grupuri puteti contacta echipa agentiei la 0752.222.269 sau pe e-mail la travel@mapamond.ro.

Facebook Comments

LEAVE A REPLY