Autorul crimei din Craiovița a fost prins !

0
9373
crima din craiovița
sursa foto: google
 Aseară, după căutări care s-au întins pe durata întregii zile, poliția a reușit să dea de urma autorului crimei care a îngrozit, ieri, cartierul craiovean “Craiovița Nouă”.

_____________________________________________________________________

Criminalul este un tânar de etnie romă, în vărstă de 20 de ani. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dispus, noaptea trecuta, reţinerea pentru 24 de ore a acestuia, precum și a fratelui său de 23 de ani care, conform polițiștilor, l-ar fi ajutat în cazul omorului petrecut marţi, în cartierul Craioviţa Nouă.
Astăzi, ei vor fi aduși în fața magistraţilor de la Tribunalul Dolj, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracțiunii de omor, respectiv complicitate la omor.
 Vă reamintim că în cursul nopții de luni spre marți, un tânăr de 20 de ani, din Craiova, a fost ucis, în plină stradă, în cartierul Craioviţa Nouă. Din primele cercetări de la fața locului se pare că victima s-ar fi certat cu un tânăr de aceeaşi vârstă, din cauza unei fete, iar în timpul altercaţiei, petrecute pe bulevardul Tineretului, autorul a scos un cuţit, i-a aplicat o lovitură la gât, care i-a fost fatală, şi a fugit. Poliţiştii l-au căutat pe tot parcursul zilei de marți pe autorul crimei, însă acesta a fost de negăsit.
Facebook Comments

LEAVE A REPLY