A început sezonul de schi : iarna asta “fii as pe pârtie”

0
6549
pro ski simulator craiova
Fii as pe pârtie ! Pregătește-te cu Pro Ski simulator și hai pe pârtie !
A venit (în sfârșit!) zăpada și pe la noi și  cu siguranță iubitorii sporturilor de iarnă deja încep să-și planifice ieșirile la munte, prima mini-vacanța de 1 decembrie pe pârtiile de schi din țară.

Odată cu începerea sezonului de iarnă, ne verificăm echipamentul, îl completăm cu ultimul model de ochelari profesioniști, dăm schiurile cu ceară și… suntem gata de munte !
Schiatul – un sport distractiv, frumos și antrenant
Ceea ce neglijăm majoritatea dintre noi însă, este pregătirea organismului, musculaturii și articulațiilor implicate în activitățile sportive de iarnă. Schiatul presupune mișcări atipice corpului, adică de-a lungul anului nu obișnuim să le facem, și astfel ne putem accidenta foarte ușor. Cu toții am auzit de accidentul teribil al lui Michael Schumacher din decembrie 2013, în urma căruia campionul mondial la Formula 1 a avut un accident de ski extrem de grav.
Deși este un sport distractiv, nu este un sport ușor de practicat, iar accidentele la ski sunt foarte periculoase și traumatizante. Medicii și sportivii profesioniști ne recomandă o condiție fizică optimă pentru acest tip de efort.
Așadar, înainte să ne aventurăm pe pârtie, trebuie să ne asigurăm că suntem pregătiți, printr-un program specific, conceput  de specialiști. Fie că practicați schi la un nivel expert sau doar recreațional, un antrenament vă va ajuta să aveți performanțe mai bune, să preveniți oboseala musculară și mai ales, să preveniți accidentele.
Vrei să fii as pe pârtie ?  
Începând de azi, oltenii amatori de sporturi de iarnă, pot să beneficieze de programe personalizate chiar în Craiova. Este vorba de o echipa de specialiști de la   Clinica Kineto Plus  care pun la dispoziție un pachet-protocol unic în Oltenia.
Acest pachet include exerciții la aparatul Pro-Ski Simulator  special conceput pentru a reda mișcările pe care le face un sportiv pe pârtie, electrostimulare Compex, exerciții de echilibru și pentru creșterea forței musculare, cardio etc.
Așadar, dacă vreți să fiți cu adevărat pregătiți pentru sporturile de iarnă, trebuie să începeți să vă antrenați între 5 și 10 sedințe – recomandare specialiști Pro Ski Simulator de la Kineto Plus
Așa că, iată ocazia unică de a FII AS PE PÂRTIE, de a nu mai face febră musculară după 2 ture și de a nu mai risca să vă accidentați !

 

 

Facebook Comments

LEAVE A REPLY